Blog na drátě

Naše poslání: probouzet společnost, zvedat vědomí lidí a českého moudrého (přesto utlačovaného a zbídačeného) národa. Spojovat nás, hledat cesty k funkčnímu společenskému zřízení svobodných vědomých lidí. Otevírat témata, která jsou ve společnosti mnohdy až tabuizována. Diskutovat s vámi. Probouzet odvahu jednotlivců v převzetí osobní zodpovědnosti a moci nad svými životy.

Pro naplnění poslání diskutujeme na Clubhouse, záznamy poté publikujeme jako podcast dezoláti na drátě. Tento blog zjednodušuje hledání obsahu, doplňuje myšlenky z diskuzí, sjednocuje informace do Encyklopedie dezolátů na drátě, což je vysvětlující wiki znalostní informační báze.

Citát Jana Husa: Čechové jsou bídnější než psi a hadi…

„Čechové jsou bídnější než psi a hadi, protože pes hájí své lůžko, na němž leží, a kdyby jiný pes ho chtěl odehnat, bojoval by s ním a had toliktéž: nás však Němci utiskují a zabírají úřady v Čechách, a my mlčíme. Čechové mají býti v Království českém podle zákonů, ano podle božího a přirozeného první v úřadech jako Francouzové v Království francouzském a Němci ve svých zemích, aby Čech řídil poddané své a Němci německé.“ – Jan Hus

Pin It on Pinterest

Share This